«Πρώτα ο ύμνος του ΠΑΟΚ»

O βοηθός προπονητή στην Κ12 του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Χρηστάρας μίλησε στον Arena Fm 89,4 με αφορμή την μεγάλη νίκη στην Ισπανία, με 2-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Πηγή: arenafm.gr
«Πρώτα ο ύμνος του ΠΑΟΚ»

Αναφέρθηκε στον ύμνο που τραγουδάνε όλα τα παιδιά της ακαδημίας του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ο πρώτος ύμνος της ομάδας που βγήκε στην δεκαετία του 30.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Είναι παιδιά τα οποία δεν απογοητεύονται με τίποτα, και δεν σταματάνε πουθενά, μπορεί να φάγανε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό αλλά δεν τα παράτησαν και γύρισαν το παιχνίδι. Το ταξίδι ήταν δώρο από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σάββίδη για αυτό που είχαμε καταφέρει στο τουρνουά στην Ρωσία.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για αυτά τα παιδιά και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν αλλά ελπίζουμε ότι κάποια από αυτά θα καταφέρουν να στελεχώσουν μετά από μερικά χρόνια την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το τραγούδι που τραγουδούσανε: «Τραγουδάνε τον πρώτο ύμνο του ΠΑΟΚ ο οποίος είναι κοντά στο έτος ίδρυσης της ομάδας, στην δεκαετία του 30. Τραγουδάνε ένα κομμάτι του ύμνου και όχι ολόκληρο γιατί είναι πολύ μεγάλο. Το κάνουμε σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Μαζεύονται στο κέντρο του γηπέδου και τραγουδάνε τον συγκεκριμένο ύμνο».

Διαβάστε ακόμη...