Όλοι "ένοχοι" για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε για την υπόθεση της δολοφονίας του φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου πριν από πέντε χρόνια στη Λ. Λαυρίου μετά από συμπλοκή με οπαδούς του Ολυμπιακού, ως ενόχους τους:
Πηγή: sport103.gr
Όλοι "ένοχοι" για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Χρήστο Σακάτη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με μειώμενο όμως καταλογισμό λόγω τοξικομανίας. Βάσει αυτής της απόφασης «σπάνε» τα ισόβια που είχε εισπράξει σε πρώτο βαθμό. Έτσι, η ποινή που πρότεινε η εισαγγελέας είναι 20 χρόνια.

Βασίλη Ρουμπάτη κατά πλειοψηφία για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δυο δικαστές είχαν την άποψη ότι πρέπει να κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να του επιβληθεί ποινή 15 ετών.
Νίκο Βαγιόπουλο ομόφωνα για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, αναγνωρίζοντας του τα ελαφρυντικά της μετεφηβικής ηλικίας και του πρότερου έντιμού βίου. Η εισαγγελέας πρότεινε να καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Βασίλη Ψυκάκο ομόφωνα για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση αναγνωρίζοντας του το ελεφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Η προτεινόμενη ποινή της εισαγγελέως είναι 10 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...