Ξεκινά το σερί των ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (28/1, 20:30), στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε παιχνίδι που θα σημάνει την έναρξη ενός πάρα πολύ απαιτητικού διαστήματος για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Ξεκινά το σερί των ντέρμπι

Πρόκειται για μια περίοδο τριών εβδομάδων, στις οποίες ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχθεί του Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, με το τελευταίο παιχνίδι να πραγματοποιείται με την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. Στο ενδιάμεσο έχει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, σε ένα ματς εξίσου κρίσιμο αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Περιστερίου, θυμίζουμε κέρδισε με 1-2 τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και την έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, την επόμενη εβδομάδα είναι ο επαναληπτικός προημιτελικός με τον Πανσερραϊκό, παιχνίδι τυπικής διαδικασίας, με τον ΠΑΟΚ να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το 0-4 του πρώτου αγώνα.

Για την ομάδα του Λουτσέσκου, σε αυτές τις τρεις εβδομάδες θα φανεί κατά πόσο μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και υπό ποιες προϋποθέσεις. Με τρία ντέρμπι στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο. Αν τα κερδίσει, κάνει μια ισχυρή δήλωση διεκδίκησης του τίτλου. Σαφώς, αυτά τα παιχνίδια δεν θα βγάλουν τον πρωταθλητή, με τα Play-Offs να πλησιάζουν και να είναι γεμάτα από ντέρμπι. Απλώς, σε αυτούς τους αγώνες θα φανεί μέρος της δυναμικής των ομάδων.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

28/1 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
31/1 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (Κύπελλο)
4/2 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
11/2 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
18/2 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Διαβάστε ακόμη...