«Επιθετικογενής και ποιοτικός μπακ ο Γιόνι Ότο, μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Αργεντινός τεχνικός, Γκουστάβο Οναίντια, «συγκατοίκησε» για δύο χρόνια με τον 29χρονο δεξιό μπακ στην Θέλτα και καταθέτει στο SDNA το αγωνιστικό report για τον Ισπανό παίκτη που ετοιμάζεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά.
Πηγή: sdna.gr
«Επιθετικογενής και ποιοτικός μπακ ο Γιόνι Ότο, μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ»

Πρόβες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί ο Γιόνι Ότο!

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε σε πλήρη συμφωνία κι αναμένει εντός των προσεχών ημερών στην Θεσσαλονίκη τον Ισπανό δεξιό μπακ που «κουβαλά» στο ποδοσφαιρικό βιβλιάριο του σχεδόν 300 παιχνίδια από αγώνες στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ισπανίας (La Liga) και της Αγγλίας (Premier League).

Αν και για τον 29χρονο ακραίο μπακ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες και πολλές συστάσεις, το SDNA μπήκε στη διαδικασία να πάρει το αγωνιστικό report από έναν άλλοτε προπονητή του.

Και το όνομα αυτού, Γκουστάβο Οναίντια (φωτ.).

5124

Ο Αργεντινός τεχνικός συνυπήρξε με τον Ότο την διετία (2014-16) στην Θέλτα, τότε που είχε καθήκοντα ασίσταντ μάνατζερ κι αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του τότε προπονητή του ισπανικού κλαμπ, Εντουάρντο Μπερίσο.

Ο Οναίντια έζησε από κοντά για δύο χρόνια τον Γιόνι Ότο στην Θέλτα, ενώ παρεμπιπτόντως αξίζει να σημειώσουμε και να θυμηθούμε πως η ομάδα του Βίγκο αποτέλεσε τον πρώτο προπονητικό σταθμό της καριέρας του.

Νωρίτερα ο Οναίντια κυκλοφορούσε με το μανατζερικό κοστούμι έχοντας μεταξύ άλλων παικτών στο πελατολόγιό του και τον Ίσμαελ Μπλάνκο της ΑΕΚ.

«Ασφαλώς και θυμάμαι πολύ καλά τον Γιόνι Ότο από την περίοδο της κοινής θητεία μας στην Θέλτα.

Μπορώ ανεπιφύλακτα να πω ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο επαγγελματία ποδοσφαιριστή και εξαιρετικό χαρακτήρα...» ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντινού τεχνικού και πρόσθεσε:

otto

«Ποιοτικός δεξιός μπακ, έχει τον τρόπο να ανταποκρίνεται με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά του. Αρέσκεται να παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες κι είναι δύσκολο να νικηθεί στο ένας εναντίον ενός.

Ένα από τα μεγάλα προσόντα του είναι η ταχύτητά του με και χωρίς την μπάλα στα πόδια.

Διαθέτει υψηλές παραστάσεις από Ισπανία και Αγγλία που θα του φανούν χρήσιμες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο στη Γουλβς και εκτιμώ πως θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη μεταγραφή».

 

Διαβάστε ακόμη...