Super League: «Χαμος» στο Δ.Σ. με Κούγια!

Από thessports.gr:«Επίθεση» στον πρόεδρο της Super League εξαπέλυσε ο, αντιπρόεδρος κι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας στο σημερινό ΔΣ, με αφορμή την απόφαση του Λυσάνδρου να ψηφίσει λευκό για την πρόσληψη του Σουηδού Λίντμπεργκ ως μέλους της ΚΕΔ για το VAR.
Πηγή: thessports.gr
Super League: «Χαμος» στο Δ.Σ. με Κούγια!

«Με ποιο δικαίωμα ψήφισες λευκό» ρωτήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της Super League απάντησε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ που βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό, πως επικοινώνησε με όλους τους προέδρους των ΠΑΕ και οι οποίοι τον εξουσιοδότησαν να ψηφίσει λευκό.

«Και πού προβλέπεται αυτό στο καταστατικό; Με ποιο δικαίωμα παίρνεις διά περιφοράς αποφάσεις χωρίς να συγκαλέσεις Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα;» ανταπάντησε ο Αλέξης Κούγιας.«Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι ένα κολλητήρι όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ»

Διαβάστε ακόμη...