«Ετοιμάζει βαλίτσες για ΠΑΟΚ ο Όττο»

Από paok24.com: Ρεπορτάζ με τίτλο "Η Θέλτα απομακρύνεται από έναν από τους στόχους της" φιλοξενεί εδώ και λίγα λεπτά η ισπανική ιστοσελίδα "lacolinadenervion", περιγράφοντας αρχικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος του Βίγκο στο μεταγραφικό "παζάρι", στην προσπάθειά του για ενίσχυση, όντας πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga. Συγκεκριμένα, η Θέλτα βρίσκεται στην 16η θέση με 17 βαθμούς, μόλις στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού.
Πηγή: paok24.com
«Ετοιμάζει βαλίτσες για ΠΑΟΚ ο Όττο»

"Δεδομένης της κατάστασης, η Θέλτα ψάχνεται στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε και υπήρχε ένας παίκτης, ο Γιόνι Όττο, που είχε μπει στο στόχαστρο της, αλλά φαίνεται ότι το θέμα έχει γίνει πολύπλοκο" αναφέρεται μεταξύ άλλων, με τον συντάκτη να συμπληρώνει: "Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Θέλτα δεν αφορούν μόνο καλούς παίκτες, αλλά και άμεση απόδοση. Ως εκ τούτου, μια ενδιαφέρουσα επιλογή ήταν ο Γιόνι Όττο, ο οποίος γνωρίζει ήδη την ομάδα και θα χρειαζόταν λιγότερος χρόνος για να προσαρμοστεί. Ωστόσο, όπως φαίνεται, προορισμός δεν θα είναι η πόλη του Βίγκο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Έκρεμ Κονούρ (σ.σ. ο οποίος εργάζεται μεταξύ άλλων στο Goal και στο ESPΝ), ειδικό στο μεταγραφικό παζάρι, ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να φύγει για την Ελλάδα . Ο Όττο φαίνεται πως θα μπορούσε σύντομα να ετοιμάζει τις βαλίτσες με κατεύθυνση τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Εκεί ο Ισπανός θα συναντηθεί με έναν συμπατριώτη του, τον Γιοάν Σάστρε".

Διαβάστε ακόμη...