Τραυματίστηκε ο Εκόνγκ!

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δεν προπονήθηκε χθες και δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (22/1) παιχνίδι της Νιγηρίας με την Γουινέα-Μπισάου για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!
Πηγή: thessports.gr
Τραυματίστηκε ο Εκόνγκ!

Ο Νιγηριανός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας στο αφρικανικό ποδόσφαιρο μετά από το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην νίκη της Νιγηρίας με 1-0, ωστόσο θα χάσει το σημερινό ματς αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του, δεν προπονήθηκε χθες και δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Πεσέιρο.

Χωρίς να είναι ξεκάθαρο και να υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στα ρεπορτάζ σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ο Εκόνγκ έμεινε εκτός προπόνησης που έγινε χθες βράδυ και τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση απόψε (19:00) που θα γίνει στο Αμπιτζάν απέναντι στην Γουινέα-Μπισάου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την νίκη επί της διοργανώτριας Ακτής Ελεφαντοστού, η Νιγηρία θέλει σήμερα έναν βαθμό για να πάρει την πρόκριση τους στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...