Διαπραγματεύσεις με Τάισον και Μουργκ!

Απο paok24.com: Πως έχουν τα δεδομένα για την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι!
Πηγή: paok24.com
Διαπραγματεύσεις με Τάισον και Μουργκ!

Δύο από τα συμβόλαια του ΠΑΟΚ που ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο, είναι αυτά των Τάισον και Τόμας Μουργκ!

Αμφότερους, ο Δικέφαλος θέλει να κρατήσει στη δύναμή του μετά από σχετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους "ασπρόμαυρους" να βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον Βραζιλιάνο όσο και τον Αυστριακό!

Τα δεδομένα, όπως ακούσατε και στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του PAOK24 στο Youtube, έχουν ως εξής:

Ο Ταϊσον είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει και να κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα, ζητώντας νέο διετές συμβόλαιο, αξίωση που την συζητάει υπό προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ, συνυπολογίζοντας την ποιότητα, την προσφορά, τα αθλητικά προσόντα του παρά την "προχωρημένη" ποδοσφαιρικά ηλικία του και τη θετική στάση του εντός της ομάδας!

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του 36χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και αυτό δείχνει πολλά, την ίδια στιγμή που ο πελάτης του εξακολουθεί να κάνει... γκελ στη Βραζιλία!

Σε ότι αφορά τον Τόμας Μουργκ, ο οποίος μπαίνει στον τέταρτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχοντας καταφέρει φέτος να... επανέλθει και να είναι "λειτουργικός" αλλά και αποτελεσματικός, ο Αυστριακός θέλει να "εξαργυρώσει" τις φετινές εμφανίσεις του.

Ωστόσο, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θέλει ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτό που "τρέχει" αυτή τη στιγμή και προβλέπει ετήσια αποζημίωση που αγγίζει τις 450 χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Μουργκ ζητάει 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως, νιώθοντας ενδεχομένως πως μπορεί να βρει και αλλού το συγκεκριμένο ποσό.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ να νιώθει πως μπορεί να κρατήσει και τους δύο στην Τούμπα με τους δικούς του όρους, με καμία εκ των δύο περιπτώσεων να μην είναι... εύκολη λόγω της (δικαιολογημένης) επιθυμίας των ποδοσφαιριστών να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, βάσει και των φετινών τους εμφανίσεων!

Διαβάστε ακόμη...