Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris

Απο acpaok.gr: Για την 12η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στην Καρδίτσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, τις τοπικές Ελπίδες.
Πηγή: acpaok.gr
Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την άκρως σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2, αποτέλεσμα το οποίο τον διατήρησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς σε 11 αγώνες, έχοντας απόσταση έξι βαθμών από τον δεύτερο ΟΦΗ και οκτώ από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Απέναντί του, οι Ελπίδες Καρδίτσας, οι οποίες την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 6-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε στην 14η θέση μ' έναν βαθμό σε 11 αγώνες.

Για το παιχνίδι κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δίνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον αντίπαλο, παίζοντας το παιχνίδι το οποίο μας χαρακτηρίζει έως τώρα, με συγκέντρωση, αυτοπεποιήθηση και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, θέλουμε έτσι να συνεχίσουμε. Μετά από ένα καλό παιχνίδι να κατακτήσουμε άλλους τρεις βαθμούς, και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενός αξιόλογου αντιπάλου, επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό της Νικολέττας Καλέση. Δυστυχώς αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, είμαστε συνηθισμένοι να ζούμε με τραυματισμούς και τέτοιες απώλειες. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση, να επιστρέψει γρήγορα πίσω, όπως και η Φανή Δοϊρανλή. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλους τόσο σοβαρούς τραυματισμούς».

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024
12η αγωνιστική, WFL
Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
15:00, Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris

Διαβάστε ακόμη...