«Το καλοκαίρι η Άιντραχτ για Κουλιεράκη»

Απο thessports.gr: Όπως έχει γίνει γνωστό, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης όχι απλά ενδιαφέρθηκε για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αφού μετά τα δύο παιχνίδια των ομίλους του Conference League «ενόχλησαν» τον ΠΑΟΚ, καταθέτοντας τρεις καλές οικονομικά προτάσεις, για να εισπράξουν ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από τον Δικέφαλο, που δεν θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή εν μέσω της σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
«Το καλοκαίρι η Άιντραχτ για Κουλιεράκη»

Τα ΜΜΕ από τη Γερμανία φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα το όνομα του Κρητικού στόπερ, αυτή τη φορά με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού, και την πιθανότητα μιας μεγάλης πώλησης από την ομάδα της Φρανκφούρτης:

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Ο Γουίλιαν Πάτσο έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, μετά από τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ. Το καλοκαιρινό απόκτημα, έναντι εννέα εκατομμυρίων ευρώ, δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα, και θα μπορούσε να φέρει μεγάλα κέρδη στα ταμεία της Άιντραχτ, μετά το τέλος της σεζόν.

Εάν τελικά αποχωρήσει, τότε ο Αθλητικός Διευθυντής, Μάρκους Κρος μάλλον έχει ήδη προετοιμαστεί. Όπως είχε γράψει η «Bild», η Άιντραχτ ενδιαφέρεται για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο 20χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ θεωρείται μεγάλο ταλέντο και φέρεται να είναι ανοικτός σε μεταγραφή στη Γερμανία, με την Άιντραχτ να θέλει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Μια άλλη επιλογή για το κέντρο της άμυνας θα μπορούσε να είναι ο Αουρέλ Αμέντα της Γιανγκ Μπόις, αλλά θα έπρεπε πρώτα οι Ελβετοί να βρουν τον αντικαταστάτη του».

Διαβάστε ακόμη...