Αυτός είναι ο Όττο! (vids)

Από paok24.com: Στην περίπτωση του διεθνή Ισπανού μπακ, Τζόνι Όττο, φαίνεται ότι καταλήγει ο ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24.
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο Όττο! (vids)

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής σε συλλογικό επίπεδο έχει καταγράψει 378 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες των Θέλτα και Γουλβς, μετά τα πρώτα του «βήματα» στη δεύτερη ομάδα και τα τμήματα υποδομής της Θέλτα.

Ο Όττο είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει με την ίδια ευχέρεια στα δεξιά της άμυνας και στα αριστερά, ενώ έχει και παιχνίδια σαν κεντρικός αμυντικός.

Με την ομάδα της Θέλτα, κατέγραψε 221 συμμετοχές, έχοντας στο ενεργητικό του 5 γκολ και 12 ασίστ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της 8 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, όμως ο Όττο δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή, καθώς δόθηκε άμεσα δανεικός στην Γουλβς.

Με την φανέλα της Γουλβς ο Ισπανός μπακ κατέγραψε συνολικά 134 εμφανίσεις, έχοντας στο ενεργητικό του έξι γκολ και πέντε ασίστ,

Με την εθνική ομάδα της Ισπανίας έχει αγωνιστεί 3 φορές.

Τη φετινή σεζόν ο Όττο έπαιξε μόλις σε 3 παιχνίδια, καθώς από τα τέλη Σεπτέμβρη και έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, μετά από επεισόδιο που είχε με συμπαίκτη του, με αφορμή ένα χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση.

Διαβάστε ακόμη...