Έφυγε ο Λύρατζης

Από paok24.com: "Κλειδώνει" ο δανεισμός – Ενσωματώνεται στον Αστέρα...
Πηγή: paok24.com
Έφυγε ο Λύρατζης

Ο Λευτέρης Λύρατζης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει πολλά. Έχει ταλαιπωρηθεί σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια, έχει μείνει για αρκετό διάστημα στα... pits κι όταν χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης, με φόντο τον δανεισμό του, τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ ξεκάθαρα.

Οι εξελίξεις έτρεξαν και παρά το γεγονός ότι αρχικά φάνηκε να αλλάζουν τα δεδομένα, τελικά ο Έλληνας μπακ αποχωρεί από την Τούμπα. Ο Λύρατζης έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει εργομετρικά και κατόπιν, θα μεταβεί στην Τρίπολη για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Αστέρα.

Ο Έλληνας μπακ δεν βρίσκει τον χώρο και το χρόνο που θα ήθελε στον ΠΑΟΚ σε αυτή τη φάση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου από τη δική του μεριά, να ήθελε μεν την παραμονή του στην Τούμπα, αλλά να είναι ξεκάθαρος με φόντο τις συμμετοχές του.

"Δεν ήθελα να φύγει, ήθελα να μείνει στην ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίξει, αλλά με την συχνότητα των αγώνων είναι σημαντικό να τον έχουμε εδώ για την ομάδα. Σε μια στιγμή μπορεί να έρθει η ώρα που θα παίξει και θα πρέπει να είναι έτοιμος. Τον θέλω εδώ, αυτή είναι η απόφαση μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρει τον χώρο του, αλλά αισθάνομαι ότι θα βρει τρόπο και χώρο να παίξει", ανέφερε πριν από μία εβδομάδα ο Ρουμάνος τεχνικός και παρά το γεγονός ότι αρχικά, φάνηκε να "σβήνει" το θέμα του δανεισμού, τελικά οι εξελίξεις ήταν διαφορετικές.

Ο Αστέρας του προσφέρει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται μετά από όλα όσα έχει περάσει τελευταία, με τον Λουτσέσκου να μιλάει ξανά χθες για το συγκεκριμένο θέμα, σημειώνοντας -για μία ακόμη φορά- πως τον καταλαβαίνει...

"Τι να σχολιάσω; Ήθελε να πάει να παίξει, είχε αυτή τη δυνατότητα, προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε εδώ. Καταλαβαίνω την απόφαση που πήρε".

Διαβάστε ακόμη...