Αποφασισμένος για Λύρατζη ο Αστέρας - Αισιοδοξία πως θα «κλείσει» άμεσα ο δανεισμός

Από sdna.gr:Ο Αστέρας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το deal με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Λεύτερη Λύρατζη και όλα δείχνουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση θα διευθετηθεί...
Πηγή: sdna.gr
Αποφασισμένος για Λύρατζη ο Αστέρας - Αισιοδοξία πως θα «κλείσει» άμεσα ο δανεισμός

Πριν το ντέρμπι με τον Άρη, ο Λεύτερης Λύρατζης έμοιαζε μία... ανάσα από τον Αστέρα Τρίπολης δεδομένης της συμφωνίας που υπήρχε με τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά το ματς στο «Κλ.Βικελίδης» και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια λόγω των ενοχλήσεων στον γλουτό, σε συνδυασμό με την απουσία του Εκόνγκ στο Κόπα Αφρικα, ο Δικέφαλος «πάγωσε» προσωρινά την υπόθεση.

Και αυτό γιατί οι Θεσσαλονικείς κλήθηκαν να διαχειριστούν τα ματς με Βόλο (Κύπελλο), ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό, έχοντας διαθέσιμη λύση μόνο τον Σάστρε για το δεξί άκρο της άμυνας. Όπως όλα δείχνουν, ο «Λύρα» θα αναχωρήσει για την Τρίπολη μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσει ακόμη και ως βασικός.

Από την πλευρά του, οι Αρκάδες δέχθηκαν να περιμένουν ένα δεκαήμερο, ωστόσο, πλέον μοιάζουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν το deal απόκτησής του (σ.σ. δανεισμός) και εμφανίζονται αισιόδοξοι πως η υπόθεση θα κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όλα αυτά βεβαίως αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο για τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...