Μίλησε για όλα ο Μιχάι

Ο Ενέα Μιχάι σε ραδιοφωνική συνέντευξη, μίλησε για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, για την φετινή πορεία του Δικεφάλου, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του με την φανέλα της Φαμαλικάο.
Πηγή: forzaonline.gr
Μίλησε για όλα ο Μιχάι

Παρακάτω όσα δήλωσε ο πρωήν αμυντικός του Δικεφάλου:

Για τη Φαμαλικάο: «Ήταν μια καλή επιλογή να έρθω. Μου αρέσει και μου ταιριάζει το πρωτάθλημα. Η πρώτη χρονιά ήταν εξαιρετική, τη δεύτερη είχα κάτι τραυματισμούς αλλά πλέον, έχω ξεκινήσει να παίζω και όλα πάνε καλά».

Για την Εθνική Αλβανίας: «Με κάνει περήφανο και είμαι χαρούμενος που παίζω στην εθνική μου ομάδα. ‘Εχουμε ταλέντο και χαίρομαι που φτάσαμε να φτάσουμε στο Euro».

Για τις αναμνήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Το ντεμπούτο, το Κύπελλο, όμορφες στιγμές στην Ευρώπη, το γκολ μου με τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, βαθμολογικά δεν είχε σημασία αλλά τα παιχνίδια αυτά έχουν σημασία λόγω εγωισμού και για τον κόσμο. Δώσαμε χαρά στον κόσμο. Πάντα έχω όμορφες στιγμές στο μυαλό μου».

Για το αν κυνηγάει το γκολ: «Είχα ένα δοκάρι πρόσφατα και πιστεύω ότι μπορεί να έρθει στην Πορτογαλία».

Για το αν επικοινωνεί με πρώην συμπαίκτες του: «Έχω επαφές με τον Δημήτρη Γιαννούλη, τον Λάζαρο Λάμπρου, τον Στέφαν Σβαμπ, τον Χάρη Τσιγγάρα, τον Γιάννη Μιχαηλίδη, τον Χρήστο Καρυπίδη. Περάσαμε όμορφες στιγμές με τα παιδιά και χαίρομαι όταν μιλάμε».

Για ΠΑΟΚ: «Βλέπω αρκετά παιχνίδια της ομάδας. Είναι διαφορετικός ο ΠΑΟΚ φέτος. Παίζει κάθετο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Έχει παίκτες που κινούνται στο χώρο και επιτίθενται. Είναι διαφορετικοί από άλλες χρονιές. Κάνει μια καλή χρονιά και μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μακάρι να προχωρήσει και περισσότερο στην Ευρώπη. Τότε θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί. Σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος πληρώνεται. Έτσι έγινε και τότε. Κάναμε δυο τρία λάθη και αποκλειστήκαμε».

Για Λουτσέσκου: «Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που δίνει έμφαση στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύει στο πλάνο του και στις ιδέες του και αυτό είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη εικόνα από τις προηγούμενες χρονιές, είναι στο σωστό δρόμο. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, δεν του αρέσει να χάνει ποτέ και είναι κοντά στους παίκτες. Είχαμε καλές και κακές στιγμές».

Για Πάουλο Σόουζα: «Υπήρξε και στον Ολυμπιακο ως βοηθός του Μάρκο Σίλβα. Είναι προπονητής που ζητάει ένταση στο παιχνίδι, θέλει η ομάδα να πιέζει ψηλά και πιστεύω τα επόμενα χρονια θα τον δούμε σε μεγάλες ομάδες. Η συνεργασία μας είναι καλή»

Για Φιλίπε Σοάρες: «Ήρθε ο Σοάρες, μιλήσαμε και προσπάθησα να τον βάλω στο κλίμα της ομάδας. Είδαμε και τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος είναι καλά. Μιλήσαμε για τον ΠΑΟΚ και συμφωνήσαμε ότι είναι καλύτερος από τις άλλες χρονιές. Ο Φελίπε έκανε μια προπόνηση και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί. Ελπίζω να είναι υγιής και να μας βοηθήσει»

Για το πιθανό τρεμπλ: «Πρέπει να δουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος του. Υπάρχουν ομάδες που δεν είναι καλύτερες αλλά το στυλ που παίζουν να επηρεάσουν το παιχνίδι σου. Έχει βάθος στο ρόστερ, έχει καλή εικόνα και θεωρώ ότι αν έχει αντίστοιχη εικόνα θα προχωρήσει και να έχει καλά αποτελέσματα. Η νίκη κόντρα στην Άιντραχτ δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ, να κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι και θα προχωρήσει. Ο κόσμος θα είναι ευχαριστημένος όπου και αν φτάσει».

Για τον Σαββίδη: «Είναι ένας άνθρωπος που ήταν κοντά σε εμένα, είχα συζητήσεις και τον ξεχωρίζω. Αν μου τηλεφωνούσε, θα επέστρεφα στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα ονειρευόμουν να παίξω στο εξωτερικό και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την επιστροφή. Αυτή τη στιγμή όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Για Μιχαηλίδη – Κουλιεράκη: «Εϊναι διαφορετικοί παίκτες, είναι δυνατοί και ποιοτικοί. Μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς ο ΠΑΟΚ. Έχουν καλή απόδοση. Ο Μιχαηλίδης έχει μεγαλύτερη ποιότητα με την μπάλα, ο Κουλιεράκης είναι πιο δυναμικός στα μαρκαρίσματα. Δεν είναι εύκολη η θέση και σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό είναι ακόμη πιο δύσκολο. Είμαι χαρούμενος για αυτά τα παιδιά όπως και για τον Κωνσταντέλια και τον Λύρατζη».

Για Κωνσταντέλια: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις, να ξεκλειδώσει ένα παιχνίδι με τις ενέργειες του. Κάνει φανταστική χρονιά και ελπίζω να συνεχίσει».

Για τους στόχους: «Μας έχουν αφήσει κάποια αποτελέσματα πίσω αλλά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε ψηλά. Αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο. Ο στόχος μας είναι η πέμπτη θέση και θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να βρεθώ στο Euro».

Για το μήνυμα που θα έστελνε στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που πήρα. Όταν παίρνεις τόση αγάπη, καταλαβαίνεις ότι έκανε κάτι καλά. Εύχομαι να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους και να τους κάνει χαρούμενους».

Διαβάστε ακόμη...