O υπεύθυνος διαιτησίας του BCL στο Παλατάκι!

Μπορεί να έχουν μεσολαβήσει πολλά από το πρώτο παιχνίδι της σειράς του ΠΑΟΚ με την Τόφας, στο οποίο οι Τούρκοι επικράτησαν με 63-95 μεν, η διαιτησία του Βούλγαρου, Μάρτιν Χοροζόφ, ήταν κάτι παραπάνω από προκλητική για το «Δικέφαλο του Βορρά», δε.
Πηγή: paok24.com
O υπεύθυνος διαιτησίας του BCL στο Παλατάκι!

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ, με επιστολή στην οποία είχαν επισυνάψει και βίντεο με τα εξόφθαλμα λάθη του συγκεκριμένου, διαμαρτυρήθηκαν επίσημα στο Basketball Champions League και δε μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η αλλαγή πολιτικής για το σημερινό παιχνίδι που κρίνει την παρουσία στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Πέραν του ορισμού, δύο εκ των πιο έμπειρων διαιτητών που διαθέτει η FIBA, του Ισπανού, Αντόνιο Κόντε και του Βόσνιου, Αντεμίρ Ζουράποβιτς, οι οποίοι έχουν παίξει σε μεγάλους τελικούς διεθνών διοργανώσεων της, για πρώτη φορά στην ιστορία, στο Παλατάκι αναμένεται να βρεθεί και ο υπεύθυνος διαιτησίας του BCL!

Σε μία διοργάνωση που όλο και ανεβαίνει σε διάφορα επίπεδα, αυτό της διαιτησίας, συνεχίζει να αποτελεί ένα πρόβλημα και όπως φαίνεται από τις συγκεκριμένες κινήσεις για το σημερινό παιχνίδι, το BCL έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Διαβάστε ακόμη...