Ο Μεϊτέ «γέμισε» ξανά το κέντρο και έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με γκολ

Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Σουαλιχό Μεϊτέ, στη νίκη του Δικεφάλου επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με 4-0.
Πηγή: sdna.gr
Ο Μεϊτέ «γέμισε» ξανά το κέντρο και έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με γκολ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΠΑΣ στην Τούμπα με 4-0 και επέστρεψε στην κορυφή της Super League, εκεί όπου συγκατοικεί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος, με ένα πολύ δυνατό δεύτερο μέρος έκαμψε εύκολα την αντίσταση των Γιαννιωτών, έχοντας τον Σουαλιχό Μεϊτέ σε εξαιρετική μέρα, με τον ίδιο μάλιστα να πετυχαίνει και το πρώτο του γκολ με τα ασπρόμαυρα.

 

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος «γεμίζει» το κέντρο του ΠΑΟΚ και συνθέτει ένα καλό δίδυμο με τον Οζντόεφ, εκτός από το γκολ που πέτυχε φυσικά, είχε μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι των ασπρόμαυρων.

Πιο συγκεκριμένα, ο θηριώδης χαφ είχε 103 επαφές με την μπάλα, εκ των οποίων 85/89 πετυχημένες πάσες με τις δύο να είναι «κλειδιά», μέτρησε 2/2 μακρινές μπαλιές και 9/11 κερδισμένες μονομαχίες. Έχασε την κατοχή μόνο πέντε φορές, ενώ την επανέκτησε άλλες τόσες. Τέλος, όπως φαίνεται και από το heatmap του, ήταν παρών σχεδόν σε κάθε γραμμή του γηπέδου, δίνοντας βοήθειες στους συμπαίκτες του, όπου και όποτε αυτοί τις χρειάζονταν.

 

Διαβάστε ακόμη...