Λουτσέσκου Vs Γιάννινα: Μια κακή παρένθεση το 21/22

Από paok24.com: Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ο κυρίαρχος στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ...
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου Vs Γιάννινα: Μια κακή παρένθεση το 21/22

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, κι αυτή θα είναι η 18η συνάντηση του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ομάδα της Ηπείρου.

Έως τώρα, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου μετρά 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, έχοντας παίξει τα πρώτα 6 παιχνίδια ως προπονητής της Ξάνθης. Εκεί, ο απολογισμός του ήταν 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, με τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια να του φτιάχνει τα στατιστικά.

Στον πάγκο του Δικεφάλου, ο Λουτσέσκου έχει κερδίσει 8 φορές τον ΠΑΣ, ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο και άλλα δυο έχουν βρει νικήτρια την ηπειρωτική ομάδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια κακή παρένθεση τη σεζόν 2021/22, οπότε και τα Γιάννινα πέρασαν με διπλό (0-1) από την Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενώ επικράτησαν με το ίδιο σκορ «Ζωσιμάδες», για τα Play-Offs.

Η πιο ευρεία νίκη του 54χρονου προπονητή είναι το 3-1, το οποίο έχει πετύχει δυο φορές (η μια στον φετινό πρώτο γύρο) ενώ όλες του οι ήττες είναι με το ίδιο σκορ, το 1-0. Από τις ισοπαλίες, οι τρεις συναντώνται με σκορ 1-1 ενώ η περσινή ήταν «λευκή».

Διαβάστε ακόμη...