Οι αριθμοί της αποκαρδιωτικής εμφάνισης του ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα στο Περιστέρι, προτού αντιμετωπίσει για τρίτη και τελευταία φορά την Τόφας για τα play-in του BCL. Μια προσεκτική ματιά στα στατιστικά του ΠΑΟΚ θα λύσουν κάθε απορία για το πως διαμορφώθηκε το -36.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι αριθμοί της αποκαρδιωτικής εμφάνισης του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μόλις 3 ασίστ σε 40 αγωνιστικά λεπτά. Ούτε μία ανά περίοδο, με τον Φρίντρικσον να μετράει τις δύο απ' αυτές! Οι παίκτες του «Δικέφαλου» του Βορρά δεν ευστόχησαν σε ούτε ένα από τα 17 τρίποντα που επιχείρησαν (0/5 ο Αρσενόπουλος, 0/4 ο Φρίντρικσον).

Και από τους 35 πόντους, οι 13 προήλθαν από τις βολές (13/20). Κάπως έτσι μπορεί να εξηγηθεί το... βαρομετρικό χαμηλό των ασίστ, αλλά και το μόλις 35% στα δίποντα (11/31). Επιπλέον, κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Χάρισον να είναι πρώτος σκόρερ με 8 πόντους.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Δικέφαλος ισοφάρισε τη χειρότερη επίδοση όλων των εποχών στην Α1 με τους 35 πόντους που πέτυχε. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η ήττα του Πανελευσιανιακού από τον Παναθηναϊκό με σκορ 74-35 τη σεζόν 2013-2014, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ την ισοφάρισε.

Διαβάστε ακόμη...