Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - Τόφας: Η μεγάλη διαφορά στους πόντους αιφνιδιασμών και η εκτός έδρας δυσκολία των Τούρκων

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τόφας (16/1) στο τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στα play-in του Basketball Champions League.
Πηγή: sdna.gr
Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - Τόφας: Η μεγάλη διαφορά στους πόντους αιφνιδιασμών και η εκτός έδρας δυσκολία των Τούρκων

Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα (63-95), ο Δικέφαλος πήρε το... αίμα του πίσω με το διπλό στην Προύσα (87-88), ανακτώντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Δείτε κάποιους ξεχωριστούς αριθμούς των δύο ομάδων που παρουσιάζει το BCL:

- Το τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Τόφας θα είναι για τον ΠΑΟΚ το τέταρτο παιχνίδι εντός παιχνίδι σε διαδικασία Play In, αλλά μέχρι τώρα έχει κερδίσει μόνο ένα.

- Η ήττα του στο πρώτο παιχνίδι της Πυλαίας, από την Τόφας, είναι η πιο βαριά που έχει υποστεί ο Δικέφαλος στην διαδρομή του στο BCL.

- H Τόφας δεν έχει κερδίσει δυο συνεχόμενες φορές εκτός έδρας στο ΒCL από τον Δεκέμβριο του 2021.

- Η Τόφας έχει μέσο όρο 93.3 πόντους στα παιχνίδια της εκτός έδρας. Στις τρεις προηγούμενες σεζόν στο BCL δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τους 85.3 πόντους.

- Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που σκοράρει τους λιγότερους πόντους στον αιφνιδιασμό στο BCL (5.8 π.), τη στιγμή που η Τόφας είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία (15.9).

- Ο ΠΑΟΚ παίρνει μόνο το 7.6% των πόντων του από τις φάσεις σε ανοιχτό γήπεδο, που είναι το χαμηλότερο από κάθε άλλη ομάδα του BCL.

- Ο Άντριου Χάρισον έχει σκοράρει +15 πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

- Στα προηγούμενα ματς του ΠΑΟΚ στο BCL, φέτος, είχε σκοράρει +15 πόντους σε μόνο ένα από τα έξι ματς του Δικεφάλου.

- Ο Ντένμον και ο Πρέπελιτς είναι οι δύο παίκτες που έχουν σκοράρει +20 πόντους και στα δύο ματς των ομάδων τους στα play in.

Διαβάστε ακόμη...