Μαθαίνει αντίπαλο στο Final 8 του Κυπέλλου!

Από paok24.com: Πότε θα γίνει η κλήρωση και γιατί κατά... 75% ο Δικέφαλος θα αναμετρηθεί με τον Άρη στα προημιτελικά!
Πηγή: paok24.com
Μαθαίνει αντίπαλο στο Final 8 του Κυπέλλου!

Την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον κλειδάριθμο που θα πάρει ο Πανιώνιος, προκειμένου να προκύψουν τα τέσσερα "ζευγάρια" του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου.

Οι Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι κατέκτησαν το UNICEF Trophy κόντρα στη Μεγαρίδα, θα πάρουν έναν κλειδάριθμο από το 5 ως το 8.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει τερματίσει στην 4η θέση του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας και να έχει τον κλειδάριθμο 4, οι "ασπρόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο εφόσον οι "κυανέρυθροι" πάρουν τον κλειδάριθμο 5, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση, οι "ασπρόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν τον Άρη που τερμάτισε στην 5η θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Εκτός του Πανιωνίου, στο Final 8 θα πάρουν μέρος – με τη σειρά που τερμάτισαν – Παναθηναϊκός , Ολυμπιακός, Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι και ΑΕΚ, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να συναντιούνται μόνο στον τελικό βάσει του συστήματος διεξαγωγής, από τη στιγμή που η ΕΟΚ δεν προτιμάει την... κλασική κλήρωση, που σαφέστατα και θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον θεσμό!

Διαβάστε ακόμη...