Κορυφαίοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στη Super League

Από paok24.com:Η εξαιρετική πορεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου.
Πηγή: paok24.com
Κορυφαίοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στη Super League

Το στοιχημα διοίκησης και τεχνικού επιτελείου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της καλής ευρωπαϊκής πορείας δείχνει να κερδίζεται. Η επένδυση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ σε νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές δείχνει να αποδίδει καρπούς.

Το στοίχημα ποδόσφαιρο δημιούργησε υπεραξίες σε παίκτες και συλλόγους που είδαν τις μετοχές τους να εκτοξεύονται χάρη κυρίως σε επενδυτές από τις χώρες της αραβικής χερσονήσου. Η ελληνική αγορά θεωρείται ιδιαίτερα φθηνή και μία εξαιρετική περίπτωση για να επενδύσει κανείς στο ταλέντο νεαρών ποδοσφαιριστών. Ποια είναι ωστόσο τα πιο καυτά ονόματα στην ελληνική αγορά και για ποιους θα μπορούσε να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον το αμέσως επόμενο διάστημα;

Κωνσταντέλιας Γιάννης ( ΠΑΟΚ )

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή την περίοδο για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο μέσος του δικεφάλου είναι γεννημένος στις 3 Μαρτίου 2003 και με καταγωγή από τον Βόλο. Στον ΠΑΟΚ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2021 πραγματοποιώντας παράλληλα το ντεμπούτο του στην Super League με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αλλά και με την Εθνική Ανδρών. Στο φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία ο Κωνσταντέλιας σημειώνει το πρώτο του τέρμα με το εθνόσημο.

Ο άσος του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την ποδοσφαιρική του αξία στα 10.000.000 € τους τελευταίους μήνες. Η εκπληκτική του απόδοση τον καθιστά βασικό γρανάζι στην μηχανή του ΠΑΟΚ και μία από τις σταθερές επιλογές στις κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 χωρίς ωστόσο κανείς να μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις στην καριέρα του. Φέτος μετράει 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 7 γκολ και χαρίζοντας 4 ασίστ.

Τζίμας Στέφανος ( ΠΑΟΚ )

Ο Στέφανος Τζίμας είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιανουαρίου 2006. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Μέγα Αλέξανδρο αλλά σε ηλικία μόλις 7 ετών βρέθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο επιθετικό με ύψος 1.84μ, ιδιαίτερα σωματικά προσόντα και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Ο Τζίμας είναι διεθνής με την Ελλάδα (Κ16, Κ17, Κ19) όπου μετράει συνολικά 15 τέρματα. Με την αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 2 φορές. Για τους λάτρεις των αριθμών ο Στέφανος Τζίμας είναι ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ σπάζοντας το ρεκόρ του Γιώργου Κούδα που κρατούσε από το 1964.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μετράει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν 13 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει καταφέρει να σκοράρει 2 γκολ ενώ έχει δώσει και 1 ασίστ στα 256 λεπτά που έχει συνολικά αγωνιστεί. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2025 όμως μέχρι τότε σίγουρα οι δύο πλευρές θα έχουν πολλά ακόμα να πούνε.

Κουλιεράκης Κωνσταντίνος ( ΠΑΟΚ )

Ο Κώστας Κουλιεράκης είναι γεννημένος στα Χανιά στις 28/11/2023. Μυήθηκε στα μυστικά της μπάλας στην Κρήτη και από εκεί έκανε το μεγάλο βήμα πηγαίνοντας το 2017 να δοκιμαστεί στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Η εισήγηση των ανθρώπων του δικεφάλου ήταν θετική και ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετακομίζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όπου αγωνίζεται διαδοχικά σε Κ15, Κ17 και Κ19 για τα επόμενα χρόνια. Κάνει το ντεμπούτο του στην Super League στις 20 Αυγούστου 2022 στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό (1-0). Θα χρειαστεί να περάσει ένα μικρό διάστημα μέχρι να σκοράρει το πρώτο τέρμα στην μεγάλη κατηγορία. Ο Κουλιεράκης σημειώνει ένα εκ των τριών τερμάτων του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό στις 30 Ιανουαρίου 2023.

Ο Κουλιεράκης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Η ποδοσφαιρική του αξία εκτιμάται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και έχει συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2026. Μέχρι στιγμής μετράει 17 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη βοηθώντας τα μέγιστα στην εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας. Στα αξιοσημείωτα στατιστικά του Έλληνα διεθνή τα 2 γκολ στο φετινό Conference League ενώ μετράει ένα ακόμα γκολ στην Super League.

Διαβάστε ακόμη...