Γεύμα και κοπή Βασιλόπιτας για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»! (pics)

Από acpaok.gr: Γεύμα σε συνδυασμό με την κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποίησε στο «Νέον», το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ Morris.
Πηγή: acpaok.gr
Γεύμα και κοπή Βασιλόπιτας για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»! (pics)

Μέσα σ' ένα εξαιρετικό κλίμα με χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα, η οικογένεια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, τίμησε το έθιμο της Βασιλόπιτας.

To παρών έδωσαν ο Α' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Β' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Άλκης Ησαϊάδης, το μέλος του Δ.Σ., κ. Θεολόγος Μπεκιάρης, έφορος του τμήματος κ. Κώστας Βαρδαλής, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Σαραϊδάρης, επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Α' προπονητή, Θαλής Θεοδωρίδη, ο Τάσος Βαρδαλής ως χορηγός της εκδήλωσης, εκπροσωπώντας την εταιρεία του, Forch Hellas και ο έφορος της Ακαδημίας και του ΠΑΟΚ Β', Αντώνης Κιουρεξίδης.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι αθλήτριες, Έμιλι Χέλμβαλ και Έσε Ακίντα, και τα μέλη του τεχνικού τιμ, Δημήτρης Νιάνιος και Βαγγέλης Κλείτσας, οι οποίοι βρήκαν τα τέσσερα φλουριά της πίτας.

Κατά την διάρκεια του γεύματος και της κοπής της Βασιλόπιτας, οι παίκτριες έκαναν τούρτα-έκπληξη στην αρχηγό της ομάδας, Θωμαή Βαρδαλή, η οποία εχθές (09/01) είχε τα γενέθλιά της.

Καλή χρονιά!

Διαβάστε ακόμη...