40 προσαγωγές για το τίποτα, καμία για το πανό!

Από paok24.com: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την Ελληνική Αστυνομία.
Πηγή: paok24.com
40 προσαγωγές για το τίποτα, καμία για το πανό!

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24, χθες στο Χαριλάου και αρκετή ώρα πριν την σέντρα του αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ, γνωστοί-άγνωστοι κρέμασαν εμετικό πανό στη θύρα 3 του γηπέδου με το οποίο πανηγυρίζουν για τα ατιμώρητα χτυπήματα των τσεκουροφόρων τον περασμένο Οκτώβριο. Είναι τα χτυπήματα των οπλισμένων οπαδών που έμειναν ατιμώρητοι και έστειλαν στο νοσοκομείο φίλους του ΠΑΟΚ.

Υπάρχει λοιπόν η ανάληψη ευθύνης μίας δολοφονικής επίθεσης που έχει μείνει ατιμώρητη, από ανθρώπους που μπήκαν σε άδειο γήπεδο και για την ώρα δεν υπάρχει απολύτως καμία ενέργεια επ΄αυτού.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα το PAOK24 σας ενημέρωσε για το απίθανο περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, όταν αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε καφετέρια της Τούμπας και προχώρησε σε προσαγωγές 40 φίλων του Δικεφάλου που παρακολουθούσαν το παιχνίδι, θυμίζοντας άλλες -όχι και τόσο ωραίες- εποχές. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, δεν είχε προηγηθεί το παραμικρό, με τις προσαγωγές να γίνονται γιατί έβλεπαν τον αγώνα όλοι μαζί και η ΕΛΑΣ θεώρησε ότι εκεί υπάρχει σύνδεσμος, ενώ ήταν καφετέρια με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά που σίγουρα δεν διευκολύνουν στην καταπολέμηση της οπαδικής βίας που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία γενικότερα...

Διαβάστε ακόμη...