Ασύλληπτο επίτευγμα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Τρεις ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» προελαύνουν σε μία ιδιαίτερη κατηγορία.
Πηγή: paok24.com
Ασύλληπτο επίτευγμα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο ασταμάτητος και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, συνεχίζει και τη νέα χρονιά με... σπασμένα φρένα καθώς επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ, με τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου να «ζωγραφίζουν» για ακόμη ένα παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν επτά διαδοχικές νίκες για το πρωτάθλημα και είναι εμφανές ότι αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Stoiximan Super League. Δεν είναι μόνον τα αποτελέσματά του, αλλά και η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Δίχως υπερβολή είναι η ομάδα που παίζει το πιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αξίζει βέβαια να σταθούμε και στην τρομακτική αποτελεσματικότητα της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα στο πρωτάθλημα καθώς χρειάζεται μόλις 4,7 τελικές προσπάθειες για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί με ένα τέρμα ανά 5 τελικές προσπάθειες.

Μάλιστα, τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στις πρώτες τρεις θέσεις των πιο αποτελεσματικών παικτών του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην κορυφή προελαύνει ο Μάγκομεντ Οζντόεφ, ο οποίος χρειάζεται μόλις 3,2 τελικές προσπάθειες για να χριστεί σκόρερ, ενώ ακολουθούν οι Μπράντον Τόμας και Κίριλ Ντεσπόντοφ με ένα γκολ ανά 3,4 προσπάθειες.

Διαβάστε ακόμη...