«Ζήτησε να μείνει εκτός Εθνικής ο Μπάμπα» - Σε αναμονή της λίστας για το Copa Africa

Από sdna.gr : Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναμονή της τελικής λίστας από την Γκάνα για το Copa Africa, την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν τον Ράχμαν Μπάμπα να ζητά απαλλαγή από την Εθνική ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
«Ζήτησε να μείνει εκτός Εθνικής ο Μπάμπα» - Σε αναμονή της λίστας για το Copa Africa

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί για το επόμενο διάστημα δεδομένα τους Εκόνγκ και Σαμάτα που αναχωρούν από την Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου βρίσκονται σε αναμονή για τον Μπάμπα που είναι ήδη στην προεπιλογή της Εθνικής Γκάνας, περιμένοντας να ανακοινωθεί εντός της ημέρας η τελική λίστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γκάνα, ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν θα βρίσκεται σε αυτήν, καθώς όπως υπογραμμίζουν βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης από τραυματισμό και ζήτησε να τον αφήσουν να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τους ασπρόμαυρους.

Αν και εφόσον επιβεβαιωθεί το εν λόγω δημοσίευμα, θα πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη είδηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του δεδομένης της προσφοράς του Μπάμπα στην ομάδα μέχρι στιγμής αλλά και εν γένει της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...