Ίβιτς: Απάντησε για τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο!

Από thessports.gr: Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ Σπορ» παραχώρησε ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον νυν προπονητή της Κράσνονταρ, και πρώην του ΠΑΟΚ, να απαντά και σε ερώτηση για τον τραυματισμό του από κουτάκι μπύρας στη Λεωφόρο, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.
Πηγή: thessports.gr
Ίβιτς: Απάντησε για τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο!

Υπενθυμίζεται ότι εκείνο το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό διακόπηκε μετά τον τραυματισμό του Σέρβου τεχνικού από κουτί μπύρας, το οποίο του άνοιξε το κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε δημόσιο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό, και σε ερώτηση για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικό τώρα, απάντησε ο Βλάνταν Ίβιτς:

«Για εμένα δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Μπορείς να ρωτήσεις άλλους αν έχουν άλλη άποψη, πάντως για μένα έκλεισε. Για να απαντήσω επί της ουσίας, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικά εκείνο το βράδυ στη Λεωφόρο».

Όσο για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Σε κάθε ομάδα το σύνολο κάνει πάντα τη διαφορά κατ' εμέ. Δεν έχω προλάβει να δω ματς του ΠΑΟΚ παρά ελάχιστα. Για να είναι πρώτος όμως σημαίνει πως δουλεύουν σωστά παίκτες και προπονητής».

Τέλος, για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στον Άρη ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ:

«Στη θέση που αγωνίζεται έχουμε υψηλό ανταγωνισμό και αυτός ήθελε να παίζει. Οπότε για αυτό το σκοπό έφυγε για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να παίζει βασικός».

Διαβάστε ακόμη...