Επιστρέφει ο Κουαλιάτα

Από paok24.com:Σύντομο ήταν το πέρασμα του Νίκολας Κουαλιάτα στην Βραζιλία, εκεί όπου βρέθηκε για λογαριασμό της Κουιαμπά, καθώς ο δανεισμός του λήγει και τυπικά την 31η του Δεκέμβρη, με την βραζιλιάνικη ομάδα να μην υπολογίζει βέβαια εδώ και αρκετούς μήνες στις υπηρεσίες του.
Πηγή: paok24.com
Επιστρέφει ο Κουαλιάτα

Ο δανεισμός του Νίκο Κουαλιάτα στην Κουιάμπα ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και ο ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει για τον -εδώ και μήνες- «ανενεργό» Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Βραζιλίας προτίμησε να του διακόψει καιρό πριν (σ.σ. τέλη Σεπτέμβρη) το συμβόλαιο, δίνοντας του πρόωρα όλο το ποσό της συμφωνίας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς ο Κουαλιάτα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που υπήρχαν και προτιμήθηκε να μείνει εκτός ομάδας μέχρι την τυπική λήξη της συμφωνίας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κουιάμπα, Κριστιάνο Ντρες, είχε μιλήσει στα ΜΜΕ της Βραζιλίας σχετικά με την απόφαση της ομάδας του να τερματίσει τη συνεργασία τους καθώς και στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό: «Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουμε, μπορεί να προκύψει μια τέτοια απόφαση. Όποιος δε βοηθάει, φεύγει».

Η υπόθεση Κουαλιάτα προφανώς και βρίσκεται ήδη στο μυαλό των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι γνωρίζουν πως θα πρέπει να βρουν μία λύση στην υπόθεση του Ουρουγουανού, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι το 2026...

Διαβάστε ακόμη...