Το «ασπρόμαυρο» φιλμ του 2023

Κλείνοντας τον πρώτο απαιτητικό κύκλο αγώνων του σε Ελλάδα και Ευρώπη με πρόσημο άκρως θετικό ο ΠΑΟΚ επί του παρόντος συνιστά την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League έχοντας καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, κατακτώντας και την πρώτη θέση στον όμιλό του στο UEFA Europa Conference League. Μία πορεία που αναμενόμενα τοποθετείται στο «κάδρο» με δεδομένη την εξέλιξη που παρουσίασαν οι «ασπρόμαυροι» κυρίως στη διαχείριση που γίνεται και τους στόχους που πέτυχαν στην παρούσα φάση.
Πηγή: forzaonline.gr
Το «ασπρόμαυρο» φιλμ του 2023

Αφορμή δοθείσης από τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων το 2023 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram απομόνωσε τις καλύτερες στιγμές της στην παρούσα φάση επιλέγοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα «διπλά» απέναντι σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ολυμπιακό και Αμπερντίν. Μάλιστα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές μεταξύ άλλων οι Σουαλιό Μεϊτέ, Τόμας Κεντζιόρα, Ράχμαν Μπάμπα φρόντισαν να αναδημοσιεύσουν τις αγαπημένες του στιγμές ορμώμενοι από τη δημοσίευση του Δικεφάλου.

«Ημίχρονο στη σεζόν 2023-24, άρα ιδανική περίοδος για ένα ωραιότατο φωτογραφικό review! Πάμε να θυμηθούμε μερικές από τις πολλές όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει» επισήμαναν ενδεικτικά οι ασπρόμαυροι.

Διαβάστε ακόμη...