ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με κόσμο στην Τούμπα, τι ψηφίστηκε στη Λίγκα!

Από sdna.gr: Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου - Ψηφίστηκε εμβόλιμη αγωνιστική στις 28/2 που αναπροσαρμόζει το πλάνο!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με κόσμο στην Τούμπα, τι ψηφίστηκε στη Λίγκα!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Λίγκα γνωστοποίησε πως: «εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. της Super League η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών)».

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής κι αν δεν αλλάξει κάτι στο σενάριο που έπεσε στο τραπέζι και ψηφίστηκε από την Λίγκα, η εμβόλιμη ημερομηνία για τους αγώνες ορίστηκε να είναι στις 28 Φλεβάρη.

Κάτι που σημαίνει πως η αγωνιστική στην οποία ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό θα οριστεί το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου, όταν και θα έχουν ανοίξει οι θύρες των γηπέδων, σύμφωνα πάντα με την αρχική εξαγγελία της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε, μετά τα τραγικά γεγονότα στου Ρέντη, να κλείσει όλα τα γήπεδα της Super League, επιβάλλοντας «λουκέτο» στις εξέδρες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Από την άλλη θα πρέπει να επισημανθεί πως τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό (την 20η αγωνιστική) και ΑΕΚ (την 22η) στο γήπεδο της Τούμπας, θα γίνουν χωρίς κόσμο δεδομένου πως εμπίπτουν δεδομένα στο δίμηνο της «τιμωρίας» που αφορά όλες της ομάδες της Superleague 1.

Διαβάστε ακόμη...