Ο Τσιγγάρας 16ος διαφορετικος σκόρερ φέτος!

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη στην ιστορία το βράδυ της Πέμπτης (21/12) κόντρα στην Κηφισιά στην Καισαριανή στο τελευταίο του ματς για το 2023, έχοντας σε αυτό το 6-0, έξι διαφορετικούς σκόρερ.
Πηγή: thessports.gr
Ο Τσιγγάρας 16ος διαφορετικος σκόρερ φέτος!

Πέραν της νίκης που θα μπει στα βιβλία της ιστορίας του Δικεφάλου, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μεγάλωσε την λίστα των σκόρερ φέτος, φτάνοντας αισιως τους 16 διαφορετικούς παίκτες που έχουν βρει δίχτυα!

Μπορεί κόντρα στην Κηφισιά να πέτυχαν γκολ κατά σειρά οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, Τόμας Μουργκ και Μαγκομέντ Οζντόεφ, ωστόσο το γκολ που μεγάλωσε τον αριθμό των παικτών που έχουν πετύχει γκολ ειναι αυτό του Χάρη Τσιγγάρα.

Ο 23χρονος μέσος του Δικεφάλου που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, πέτυχε το γκολ από κοντά διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 που ήταν και το πρώτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ο Τσιγγάρας έχει πετύχει ξανά γκολ με τους «ασπρόμαυρους» αλλά για την διοργάνωση του Κυπέλλου, όταν στις 3 Φεβρουαριου του 2021 είχε ανοίξει το σκορ στην νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 κόντρα στην Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά οι σκόρερ του ΠΑΟΚ την φετινή αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις :

Αντρίγια Ζίβκοβιτς 11

Τόμας Μουργκ 8

Μπράντον Τόμας 7

Γιάννης Κωνσταντέλιας 7

Μαγκομέντ Οζντόεφ 6

Κιρίλ Ντεσπόντοφ 6

Στέφαν Σβαμπ 4

Τάισον 3

Αλί Σαμάτα 3

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης 3

Ράφα Σοάρες 2

Αντρέ Βιεϊρίνια 1

Τόμας Κεντζιόρα 1

Στέφανος Τζίμας 1

Ζοάν Σάστρε 1

Χάρης Τσιγγάρας 1

Διαβάστε ακόμη...