Μπάμπα στο SDNA: «Δεν προκαλεί έκπληξη η πορεία του ΠΑΟΚ - Εγώ ήξερα γιατί γύρισα»

Από sdna.gr: Μιλώντας με μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον ΠΑΟΚ, ο Ράχμαν Μπάμπα έδωσε στο SDNA το στίγμα των σκέψεων του για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: «Γνώριζα το club και τις φιλοδοξίες του, γι' αυτό γύρισα».
Πηγή: sdna.gr
Μπάμπα στο SDNA: «Δεν προκαλεί έκπληξη η πορεία του ΠΑΟΚ - Εγώ ήξερα γιατί γύρισα»

Έχει χαρακτηριστεί μία από τις πιο στοχευμένες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του, ο Ράχμαν Μπάμπα νιώθει απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να επιστρέψει στους Θεσσαλονικείς, αυτήν την φορά για... μόνιμη εγκατάσταση.

Όπως τόνισε στο SDNA, μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά, επέστρεψε γιατί γνώριζε καλά τις φιλοδοξίες που υπήρχαν στον Δικέφαλο.

- Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2023 ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία και απόλυτα πετυχημένος στο Conference. Το περίμενες;

«Θα είμαι ειλικρινής. Όταν αποφάσισα το καλοκαίρι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ το έκανα γιατί γνώριζα το σωματείο και τις φιλοδοξίες του. Ήμουν στον ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια και τότε είχαμε καλή ομάδα και επομένως δεν πρέπει να είναι έκπληξη για κανέναν αυτή η πορεία μας. Ήμουν σίγουρος λοιπόν πως μπορούμε να πετύχουμε πράγματα».

- Ο ΠΑΟΚ παίρνει πράγματα από κάθε παίκτη που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο να παίξει. Είναι αυτό το κλειδί για την πετυχημένη σας πορεία;

«Προφανώς και ναι. Είναι πολύ σημαντικό να μπαίνουν διαφορετικοί παίκτες και να μην αλλάζει η εικόνα της ομάδας και να παραμένει στα ίδια στάνταρ απόδοσης. Αυτό έχει να κάνει με την νοοτροπία που έχουμε αφού δουλεύουμε σκληρά όλοι και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε ανά πάσα στιγμή».

- Έχεις στο μυαλό σου και την Εθνική Ομάδα με δεδομένο πως είσαι στην προεπιλογή για το Κόπα Αφρικα;

«Επειδή ακριβώς πρόκειται για την προεπιλογή και όχι για την τελική λίστα είμαι υποχρεωμένος να περιμένω και δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό...».

Διαβάστε ακόμη...