Νέα νίκη για την Κ17

Δεν χάνει η Κ17, η οποία μετά τη σημερινή της νίκη με 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, έφτασε στους 18 βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Κι αυτά μόνο για την Β’ φάση του πρωταθλήματος της Super League, καθώς και την Α’ φάση η ομάδα των Ορφανού και Μπίκα την ολοκλήρωσε με νίκες.
Πηγή: paokfc.gr
Νέα νίκη για την Κ17

 Να υπενθυμίσουμε δε, ότι κέρδισε και τον τελικό με τον Ολυμπιακό, που έδωσε απευθείας το πρώτο εισιτήριο του Final Four. Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι το εξ αναβολής της 3ης αγωνιστικής, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, στις 22.12.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ευκαρπία, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό. Στο 26′ ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ ο Τσιότας, έπειτα από την ασίστ του Παπανικόπουλου και στο 38′ ο Τσίτσιλας κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα, για το 2-1, ο Ελευθεριάδης. Ακολούθησε δοκάρι του Στύλου και στο 75′ ο Βασίλι πλάσαρε για το τελικό 3-1, καθώς πήρε το … ριμπάουντ μετά από το σουτ του Παπανικόπουλου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παναγιωτίδης, Τσιότας (46′ Μπέρδος), Βυρσωκινός, Μόκρης (61′ Δαουλάρης), Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσιφούτης (61′ Κοσμόπουλος), Θεοφίλου (61′ Βασίλι), Στύλος (79′ Κωστέας), Παπανικόπουλος, Τσίτσιλας

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...