Η επιτυχία με Άλστον και η επιστροφή του ΜακΝίς

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε χθες ότι ο Τζάστιν Άλστον θα παραμείνει στην ομάδα, μέχρι το τέλος της σεζόν, κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν αφού και οι δύο πλευρές, έχουν μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους μέχρι τώρα.
Πηγή: paok24.com
Η επιτυχία με Άλστον και η επιστροφή του ΜακΝίς

Ο Αμερικανός που ήρθε για να καλύψει το κενό που προέκυψε στη ρακέτα μετά το σοβαρό τραυματισμό του Τζαμάνι ΜακΝίς, έχει 16.6 πόντους και 9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ στο BCL, έχει 6 πόντους και 3.3 ριμπάουντ και παρά τα τελείως διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, είναι αρκετά λειτουργικός, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης.

Ο Φώτης Τακιανός από την πρώτη στιγμή ουσιαστικά, εξέφρασε τη διάθεση παραμονής του Άλστον ως το τέλος της σεζόν, αφού εφόσον ο ΜακΝίς επιστρέψει υγιής (υπολογίζεται κάτι τέτοιο στις αρχές Μαρτίου), θα μπορεί να έχει δύο σέντερ, που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο με τα χαρακτηριστικά τους.

Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στο Final 8 του Κυπέλλου και παράλληλα, θα παίξει για τη συνέχεια του στην Ευρώπη, μέσα από τη διαδικασία των play-in, η κίνηση της διοίκησης για την παραμονή του Άλστον, δείχνει και τη διάθεση που υπάρχει από όλους στην ομάδα, να γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Kύπελλο.

Όσον αφορά τον ΜακΝίς, η κατάσταση του θα εκτιμηθεί καλύτερα όταν προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο μαζί με την ομάδα, με τη θεραπεία και την αποκατάσταση του ως τώρα, να πηγαίνει πολύ καλά. Ο στόχος είναι αρχές Γενάρη να είναι έτοιμος, ιδανικά στο πρώτο παιχνίδι των play-in, που είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 3-4 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη...