Το ενδεχόμενο της Άιντραχτ στους “16” του Conference

Από paok24.com: Ποια τα δεδομένα γύρω από μια νέα συνάντηση των δυο...
Πηγή: paok24.com
Το ενδεχόμενο της Άιντραχτ στους “16” του Conference

Ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί ως πρώτος από τον 7ο όμιλο του Europa Conference League, εξασφαλίζοντας την απευθείας είσοδο στην φάση των "16" της διοργάνωσης. Παράλληλα, από τον ίδιο όμιλο πέρασε -ως δεύτερη- η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία θα αγωνιστεί στην φάση των Play-Off με κάποιον που υποβιβάστηκε -ως τρίτος- από το Europa League.

Την ερχόμενη Δευτέρα (18/12) θα γίνει η κλήρωση για τα Play-Off και με την ολοκλήρωση των αγώνων (23 Φεβρουαρίου) θα πραγματοποιηθεί νέα, εκεί όπου θα μπουν οι νικητές αυτής της φάσης, με τους πρώτους από τους ομίλους του Conference. Η UEFA, δεν αποτρέπει το ενδεχόμενο σε αυτήν την κλήρωση να διασταυρωθούν ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο. Επομένως, στην κλήρωση των 16, ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ θα είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εφόσον οι Γερμανοί προκριθούν από το ενδιάμεσο στάδιο.

Το παράδειγμα του Σλόβαν Μπρατισλάβας – Βασιλεία

Στην περσινή σεζόν, το παραπάνω ενδεχόμενο επιβεβαιώθηκε. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της, αφήνοντας δεύτερη την Βασιλεία. Οι Ελβετοί έπαιξαν στα Play-Off με την Τραμπζονσπόρ, προκρίθηκαν, και στη συνέχεια συναντήθηκαν εκ νέου με τους Σλοβάκους, αυτή τη φορά για τους "16", παίρνοντας μάλιστα και το αίμα τους πίσω, αφού ήταν αυτοί που συνέχισαν και στα προημιτελικά.

Διαβάστε ακόμη...