«Τελειώνουν» μαζί Μαρινάκης και Κλάτενμπεργκ!

Από paok24.com: Ιδιαίτερα... γεμάτο το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League!
Πηγή: paok24.com
«Τελειώνουν» μαζί Μαρινάκης και Κλάτενμπεργκ!

Ακόμα και... ιστορικό μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης και θα ξεκινήσει στις 15:00!

Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων θα συζητηθεί τόσο η διακοπή της συνεργασίας του συνεταιρισμού με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σύμφωνα με το κοινό έγγραφο αίτημα έντεκα ΠΑΕ, όσο και η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία συνυπογράφουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης!

Εφόσον αυτή "περάσει" τότε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκτός φυσικά από τη θέση του προέδρου της Λίγκας που κατέχει από τον Ιούνιο του 2022, θα χάσει και τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΠΟ!

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα την περασμένη Παρασκευή, έχουν ως εξής:

"1. Ορισμός αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής, τροποποίηση ορισμού αγώνων 15ης και 16ης αγωνιστικής, ορισμός αγώνων 17ης και 18ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανδρών και τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του τελευταίου μετά την από 7/12 ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί των πρόσφατων γεγονότων στο χώρο της διαιτησίας.

2. Από 22/11/2023 κοινό έγγραφο αίτημα έντεκα (11) ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού περί άμεσης διακοπής της συνεργασίας του Συνεταιρισμού με τον κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

3. Θέμα χρηματοδότησης από το φόρο παικτών τυχερών παιγνίων.

4. Εκκρεμή ζητήματα εκ συμβάσεων κεντρικής χορηγίας παρελθουσών χρήσεων.

5. Προσφορές για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

6. Οικονομικά θέματα.

7. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/7/2022 – 30/6/2023.

8. Διάφορα".

Διαβάστε ακόμη...