Aν είναι δυνατόν: Σενάριο ακόμα και για διακοπή των πρωταθλημάτων!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, Ακης Σκέρτσος και ο υφυπουργός Γιάννης Μπρατάκος.
Πηγή: paok24.com
Aν είναι δυνατόν: Σενάριο ακόμα και για διακοπή των πρωταθλημάτων!

Στη σύσκεψη που κράτησε περίπου 2,5 ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν δύο βασικά σενάρια! Το πρώτο, αφορά την ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου σχετικά με την παρουσία ανδρών της Αστυνομίας στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, καθώς το ζητούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί φοβούμενοι για τη ζωή τους!

Σε περίπτωση που παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση, τότε η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

Το δεύτερο σενάριο; Διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων (!) “Δεν πάει άλλο” σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, με τις σχετικές ανακοινώσεις για τα μέτρα της Κυβέρνησης να αναμένονται τη Δευτέρα!

Διαβάστε ακόμη...