Το άφησε ανοιχτό

Από paok24.com:Η εθνική Τανζανίας έχει εξασφαλίσει μία θέση στο Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου του 2024 στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού.
Πηγή: paok24.com
Το άφησε ανοιχτό

Ο Αλί Σαμάτα δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της χώρας του απέναντι στην Αλγερία, που με το 0-0 η Τανζανία σφράγισε την πρόκρισή της παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλό της.

Ο Τανζανός φορ του ΠΑΟΚ και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος πήρε ειδική άδεια από την Ομοσπονδία του και έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος βέβαια δεν είχε κρύψει τη χαρά του για την πρόκριση λέγοντας:

«Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ μαχητές, ευχαριστώ όλους όσους προσευχηθήκατε γι' αυτή την ομάδα. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Μπράβο παιδιά, μπράβο».

Σχεδόν έναν μήνα πριν από την έναρξη του Κόπα Άφρικα, ο Σαμάτα ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο σχετικά με τη διοργάνωση αυτή, καθώς τυχόν συμμετοχή του, θα σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα τον στερηθεί για το διάστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης (κάτι που μπορεί να συμβεί και με Μπάμπα και Έκονγκ).

Ο ίδιος πάντως άφησε ανοιχτό το θέμα αυτό, λέγοντας ότι όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσει με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, ας περιμένουμε την αποστολή της Εθνικής. Όταν έρθει η κλήση και η ώρα εκείνη, θα το ξανά συζητήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...