Εμπιστοσύνη και αναγνώριση

Από paok24.com:Ο Τόμας Μουργκ μετατράπηκε τη φετινή σεζόν σε ένα «εργαλείο» στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Αυστριακό καταγράφει ακόμη ένα 90λεπτο στο εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου που έδωσε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο.
Πηγή: paok24.com
Εμπιστοσύνη και αναγνώριση

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε εμπιστοσύνη στον Μουργκ, με τον ίδιο να φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τη φανέλα του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει ήδη 18 συμμετοχές, σε πολλές από αυτές ως βασικός, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Ο Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας έκανε ειδική αναφορά στον Μουργκ τον οποίο μάλιστα έχρισε και MVP του Δικεφάλου.

«Να πω και για τον Μουργκ που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα (σ.σ χτες)».

Ο ίδιος πάντως ο Λουτσέσκου έχει σημειώσει και σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η εικόνα του Αυστριακού δεν είναι κάτι που τον εκπλήσσει, καθώς οι δυο τους έκαναν αρκετές συζητήσεις και ο ίδιος κατάλαβε ότι μπορεί να περιμένει πολλά από εκείνον, με τον Μουργκ να τον δικαιώνει και να τον επιβεβαιώνει.

Συγκεκριμένα,, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε πριν από λίγες ημέρες:

«Πάντα τον εκτιμούσα τον Τόμας. Έχουμε μιλήσει αρκετά, του έχω πει ότι τον εκτιμώ πολύ ως παίκτη και μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα. Μου είπε ότι είναι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα, έκανε μια εξαιρετική προετοιμασία. Είναι κάτι φυσιολογικό, δεν με εκπλήσσει η εικόνα του γιατί είναι πολύ έξυπνος παίκτης και ξέρει τι να κάνει σε κάθε περίπτωση. Και όταν έχει την μπάλα και όταν δεν την έχει. Είναι η δουλειά που κάνει σε κάθε προπόνηση, η συγκέντρωση και το κίνητρο που δείχνει κάθε μέρα για να βοηθάει την ομάδα»

Διαβάστε ακόμη...