«Daily Mail» για Μαρινάκη: «Όπως πετάει σκουπίδια, αλλάζει και προπονητές»

Από paok24.com: Στη νοοτροπία του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ στέκονται οι Βρετανοί...
Πηγή: paok24.com
«Daily Mail» για Μαρινάκη: «Όπως πετάει σκουπίδια, αλλάζει και προπονητές»

Στην Αγγλία δεν έχουν πάρει και ιδιαίτερα θετικά την πιθανότητα απόλυσης του Στιβ Κούπερ, προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με δημοσίευμα της «Daily Mail» στέκεται στη νοοτροπία του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, σχολιάζεται η ευκολία με την οποία ο Μαρινάκης διώχνει του προπονητές σα να...βγάζει τα σκουπίδια του από το σπίτι κι ενώ ο Κούπερ χαίρει της εκτίμησης του κόσμου. Όλα αυτά μετά την βαριά ήττα με 5-0 από τη Φούλαμ, για τη Νότιγχαμ, σε παιχνίδι που χειροκροτήθηκε ο Κούπερ από του φιλάθλους της ομάδας.

«Φαίνεται ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης υιοθετεί παρόμοια προσέγγιση όταν πετάει τα σκουπίδια και όταν διώχνει προπονητές. Μετά την ήττα από τη Φούλαμ την Τετάρτη η διαπίστευση του ιδιοκτήτη βρέθηκε σε έναν φράκτη κοντά στο Κρέιβεν Κότατζ.

Αν αυτό δείχνει ότι βράζει αίμα στον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας, τότε θα είναι ελάχιστη παρηγοριά στον Στιβ Κούπερ ότι ο εργοδότης του προσέλαβε αυτή την εβδομάδα τον πέμπτο προπονητή σε 14 μήνες στον Ολυμπιακό

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Ουαλός έχει ένα ακόμη παιχνίδι για να σώσει τη δουλειά του, στη Γουλβς το Σάββατο, αλλά ο Μαρινάκης δεν είναι γνωστός για το ότι αφήνει πολύ το νερό να κυλήσει πριν διώξει έναν προπονητή.

Και εκεί έγκειται η σύγκρουση και μαζί της μια ενδιαφέρουσα δυναμική – τα ένστικτα του Μαρινάκη είναι διαφορετικά με αυτούς που πηγαίνουν να παρακολουθήσουν την ομάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η «Daily Mail».

Διαβάστε ακόμη...