Με καλή ψυχολογία και επιστροφές κόντρα στον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr:Ο Βόλος έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον ΠΑΟΚ απόψε (19:00) το πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου και ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει σημαντικές επιστροφές και μια ομάδα σε καλή ψυχολογία.
Πηγή: thessports.gr
Με καλή ψυχολογία και επιστροφές κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το βολιώτικο συγκρότημα παραμένει αήττητο στα τελευταία τρία παιχνίδια (μία νίκη και δύο ισοπαλίες), από τότε που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Άνχελ Λόπεθ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει βοηθήσει στην αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα, με τον Βόλο να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο να παίρνει αποτελέσματα.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Άνχελ Λόπεθ μετρά ορισμένες επιστροφές, σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Τάσος Τσοκάνης, Μίλος Ντέλετιτς και Στάθης Τάχατος, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα.

Τραυματίες είναι o Αντόνιο Λούνα (υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Ζαν Μπαριέντος και οι δύο τερματοφύλακες Σίμος Παπαδόπουλος και Μάριος Σιαμπάνης. Τιμωρημένος είναι ο Γιώργος Μύγας, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σε ότι αφορά το βασικό σχήμα για τον Βόλο, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κόστιτς, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Κίτσος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καλογερόπουλος και Σιέλης.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και ένας εκ των Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ντέλετιτς και Κόμπα, με τον Μπερτόλιο να παίζει πίσω από τον φορ που θα είναι ένας εκ των Γκαρσία ή Μωραΐτης.

 

Διαβάστε ακόμη...