Άνετος και ωραίος! (vid)

Από paok24.com:ΠΑΟΚ εναντίον Βόλου σήμερα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας (19:00), με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Άνετος και ωραίος! (vid)

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος ήταν κατά πολύ ανώτερος των Θεσσαλών και στο πρώτο κομμάτι του αγώνα είχε τέσσερις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με τις δύο εξ αυτών να σταματάνε στα δοκάρια της εστίας του Συμεών Παπαδόπουλου! (24΄ Σβαμπ, 28′ Σάστρε).

Τελικά, τη λύση έδωσε με κεφαλιά ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο να ανοίγει τελικά στο σκορ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάισον, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τόμας Μουργκ, έπειτα από εκπληκτική ενέργεια του Τάισον που διέσχισε σαν... άνεμος το μισό και πλέον γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή "έγραψε" τη δεύτερη ασίστ του!

Στο 55ο λεπτό δε, ο Αλί Σαμάτα πέτυχε το πρώτο γκολ του με τα "ασπρόμαυρα", με το 3-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (76′ Νάσμπεργκ), Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65′ Οζντόεφ), Μουργκ, Τάισον (65′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (65′ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (81′ Τζίμας).

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Άλχο (56′ Καλογερόπουλος), Λούνα, Ταχάτος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (46′ Ενγκίν), Κόμπα (56′ Μεταξάς), Κορνέτ, Μαχαίρας, Γκαρσία (56′ Μωραίτης).

Διαβάστε ακόμη...