Σενάρια για τον Μαξίμ Σαμορόντοφ

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και όπως ειναι λογικό και επόμενο τα σενάρια διαφόρων ειδών έχουν αρχίσει να πυκνώνουν τις εμφανίσεις τους. Ένα από τα σενάρια που εμπλέκει τον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Ακτόμπε, Μαξίμ Σαμορόντοφ που σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο Καζακστάν τις τελευταίες μέρες έχει κάνει την εμφάνιση του ενδιαφέρον από πλευράς του Δικεφάλου.
Πηγή: thessports.gr
Σενάρια για τον Μαξίμ Σαμορόντοφ

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που ειναι διεθνεής 12 φορές με την εθνική Καζακστάν, έχοντας σκοράρει δυο φορές είναι από τους παίκτες που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε λίστες αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών η Τραμπζονσπόρ, η Τορίνο αλλά και ομάδες από την Ρωσία, που ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατες δηλώσεις απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω τι προσφορές υπάρχουν, ποιος ενδιαφέρεται για εμένα. Δεν με ενδιέφερε αυτό, σκεφτόμουν μόνο την εθνική ομάδα, γιατί μπορεί να συμβεί μόνο μια φορά στη ζωή σου να φτάσεις στο EURO. Οπότε τώρα θα σκέφτομαι μόνο το μέλλον. Ναι, μου έγινε πρόταση να επεκτείνω το συμβόλαιό μου στην Ακτόμπε, αλλά προτεραιότητά μου είναι η Ευρώπη, για να είμαι ειλικρινής. Δεν θα το κρύψω. Θέλω να εξελιχθώ, θέλω να προχωρήσω», είπε ο Σαμορόντορ σε πρόσφατη συνέντευξη του, αναφέροντας ξεκάθαρα πως δεν θα ανανεώση με την Ακτόμπε έχοντας την φετινή σεζόν επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, η ιστοσελίδα prosports.kz έχει προκύψει εσχάτως μαζί με αυτά από την Μίντιλαντ και την Μπόντο-Γκλιμτ.

«Γίνονται συνεχώς διαφορετικές συζητήσεις για μνηστήρες για τον νεαρό παίκτη. Ενδιαφέρον έχει προκύψει από την Τορίνο, την τουρκική Τραμπζονσπόρ και ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους της ρωσικής λίγκας, ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη τα λόγια του ίδιου του παίκτη, μια μετακόμιση στη Ρωσία είναι απίθανη. Επίσης τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει την εμφάνιση του ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, την Μπόντο-Γκλιμτ και την Μίντιλαντ».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες είχε γραφτεί στο Καζακστάν περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Ισλάμ Τσεσνοκόφ της Τομπόλ Κοστανάι με το όνομα του να διαψεύδεται από τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...