Ο πόνος τους λέγεται Λουτσέσκου

Από forzaonline.gr:Ξεκάθαρη η θέση του ΠΑΟΚ για την αποχή των διαιτητώνΟ Ολυμπιακός επισημοποίησε την πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάρ, μετά την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνες από τον πάγκο του, με τον Κώστα Καραπαπά να προσπαθεί να τον... προστατεύσει, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, απαντώντας ο ίδιος σε μια ερώτηση για το παρελθόν του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο πόνος τους λέγεται Λουτσέσκου

Μάλιστα, για να το κάνει αυτό προσπάθησε να υποβιβάσει το βιογραφικό και του Ράζβαν Λουτσέσκου, αναφέροντας τις θητείες του στον πάγκο της ρουμανικής Μπρασόφ, τις σεζόν 2003-4 (20 χρόνια πριν), αλλά και την πιο... πρόσφατη, τη σεζόν 2008-09.

Βέβαια, πιάστηκε κάπως αδιάβαστος, αφού και στις δύο αυτές παρουσίες του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο της, η συγκεκριμένη ομάδα βρισκόταν στην πρώτη Εθνική, και όχι στη Β', όπως λανθασμένα ανέφερε.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν έχει μεγάλη διαφορά με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι πολυ καλύτερος από την Μπρασόφ της Β' Εθνικής Ρουμανίας και από την Φοίνιξ της 4ης Εθνικής της Αργεντινής, που ήταν οι αντίστοιχοι προπονητές των άλλων ελληνικών ομάδων».

Διαβάστε ακόμη...