Ξανά στο… μικροσκόπιο της UEFA ο ΠΑΟΚ! (pic)

Από forzaonline.gr: Ο ΠΑΟΚ με το διπλό στην Φρανκφούρτη με 1-2, κατάφερε όχι μόνο να «κλειδώσει» την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά που τον έστειλε στην φάση των «16» του UEFA Europa Conference League, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων.
Πηγή: forzaonline.gr
Ξανά στο… μικροσκόπιο της UEFA ο ΠΑΟΚ! (pic)

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρέμεινε αήττητη, έχοντας στους ομίλους πέντε νίκες και μια ισοπαλία, όμως ακόμη έξι ομάδες έχουν καταφέρει να μην γνωρίσουν την ήττα στην φάση των ομίλων.

Πρόκειται για την Λιλ από την Γαλλία με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, την Γάνδη από το Βέλγιο με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, την Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία με πέντε νίκες, την Μπριζ από το Βέλγιο με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, την Φιορεντίνα από την Ιταλία με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και την Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία που έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

«7 Ομάδες παραμένουν αήττητες στην φάση των ομίλων», αναφέρει σελίδα του UEFA Europa Conference League στα social media. Θυμίζουμε, πως την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 19:45, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, όπου και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό post:

 

Διαβάστε ακόμη...