Με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

Από thessports.gr: Μπορεί το παιχνίδι να έληξε, με τον τρόπο που αυτό έγινε, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τιμωρηθεί για τα επεισόδια των οπαδών του και τη διακοπή της αναμέτρησης με τον Βόλο.
Πηγή: thessports.gr
Με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ομοσπονδίας, οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών από 2 μέχρι 4 αγωνιστικές, και χρηματικό πρόστιμο από 50, εώς 250.000 ευρώ.

Αναλυτικά το άρθρο 15,4β του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρει τα εξής:

«Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, από δύo (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές.

Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

Διαβάστε ακόμη...