Το «παιδί-θαύμα» του βελγικού ποδοσφαίρου στην Φρανκφούρτη για τον «μάγο» Κωνσταντέλια!

Από sdna.gr : Στην Φρανκφούρτη για λογριασμό του ΠΑΟΚ και του Γιάννη Κωνσταντέλια βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ο ανερχόμενος «αρτίστας» της Γκενκ που θεωρείται το next big thing της ομάδας αλλά και του βελγικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: sdna.gr
Το «παιδί-θαύμα» του βελγικού ποδοσφαίρου στην Φρανκφούρτη για τον «μάγο» Κωνσταντέλια!

Είναι από τις περιπτώσεις «θυμηθείτε το όνομά του». Είναι μόλις 15 ετών και έχει ήδη εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Βέλγιο όπου και αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Γκενκ.

Είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του βελγικού ποδοσφαίρου και όσοι τον ξέρουν καλά μιλούν για έναν ανερχόμενο «αρτίστα» που πασάρει, ντριμπλάρει αλλά και σκοράρει θεαματικά γκολ!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών στον τελικό «πρωτιάς» της ομάδας του στην Φρανκφούρτη.

Η παρουσία του όμως στο Deutsche Bank Park είχε να κάνει και με την επιθυμία του Καρέτσα να δει από κοντά τον νεαρό «μάγο» του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια.

Μάλιστα, φρόντισε να μοιραστεί και μέσω social media την λατρεία που τρέφει στο πρόσωπο του «Ντέλια». Και πως όχι, αφού πέρα από το στυλ ποδοσφαίρου, η πορεία των δύο νεαρών έχει πολλά κοινά σημεία...

Διαβάστε ακόμη...