Το φοβερό deja vu, ίδια μέρα, 12 χρόνια μετά! (vids)

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-2 την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, ακριβώς την ίδια μέρα που νίκησε την Τότεναμ στο Λονδίνο, με το ίδιο σκορ, δώδεκα χρόνια πριν, στις 30 Νοεμβρίου 2011!
Πηγή: paok24.com
Το φοβερό deja vu, ίδια μέρα, 12 χρόνια μετά! (vids)

Ημέρα γεμάτη από συμπτώσεις για τον Δικέφαλο του Βορρά, που ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη αήττητος, έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία στον όμιλο. Όμοια και τότε, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο Λονδίνο αήττητος, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Έχοντας Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο. Ο Λάζλο Μπόλονι με την Τότεναμ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου με την Άιντραχτ. Με μια κομβική απουσία στην ίδια θέση, στο αριστερό μπακ. Ο Λίνο είχε απουσιάσει από το παιχνίδι του White Hart Lane, o Ράχμαν Μπάμπα στο Deutsche Bank Park.

Και πόσα ακόμη μπορούμε να βρούμε! Στην Φρανκφούρτη ο ΠΑΟΚ έπαιζε για την πρωτιά, όπως και στο Λονδίνο. Η μόνη διαφορά, ότι το 2011 κρίθηκε μαθηματικά την τελευταία αγωνιστική με την Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα, ενώ τώρα -και με το διπλό του Δικεφάλου- είναι αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με το Ελσίνκι.

Ακόμη και σε γεγονότα άσχετα με τα ματς. Στην Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ είναι πίσω από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με την ίδια ακριβώς σειρά που ήταν και εκείνη την χρονιά. Τελικά η μοίρα ετοίμαζε κι ένα ακόμη παιχνίδι, με τους «ασπρόμαυρους» να κερδίζουν και τα δυο παιχνίδια, την ίδια μέρα, με διαφορά 12 χρόνων, με το ίδιο σκορ!

Διαβάστε ακόμη...