Στις στις 7 και 14 Μαρτίου οι προημιτελικοί

Από "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook": Αφού ολοκληρώσει τους αγώνες του Ομίλου εναντίον της HJK Helsinki στις 14 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ θα παίξει για την πρόκριση στους Προημιτελικούς στις 7 και 14 Μαρτίου.
Πηγή: Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook
Στις στις 7 και 14 Μαρτίου οι προημιτελικοί

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας, με ομάδα που είτε τερμάτισε 2η σε Όμιλο του Europa Conference League, είτε 3η σε Όμιλο του Europa League, ενώ το δεύτερο ματς θα γίνει στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με ελληνική ομάδα σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης. Ενδεικτικά, με τη βαθμολογία που έχουν οι Όμιλοι αυτήν τη στιγμή, στις δεύτερες και τρίτες θέσεις του Conference και του Europa αντιστοίχως βρίσκονται (εκτός των ελληνικών ομάδων):

Slovan Bratislava, Maccabi Tel Aviv, Dinamo Zagreb, Bodø/Glimt, Legia Warsaw, Ferencváros, Eintracht Frankfurt, Ludogorets Razgrad, οι οποίες (αν παραμείνουν δεύτερες) θα παίξουν Play-Offs με τις Sparta Prague, Sturm Graz, Union Saint-Gilloise, Servette, Molde και τις τρεις ελληνικές (αν παραμείνουν τρίτες).

Στις 3 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το τελευταίο ματς της Κανονικής Περιόδου για τη Super League (Λαμία-ΠΑΟΚ), ενώ το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου ξεκινούν τα Play-Offs του Πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...