Ανεβαίνει κι άλλο ο ΠΑΟΚ! (pics)

Από forzaonline.gr:Ο ΠΑΟΚ έγραψε για ακόμη μια φορά ευρωπαϊκή ιστορία, κερδίζοντας με 1-2 την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, παίρνοντας την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στην φάση των «16» του UEFA Europa Conference League.
Πηγή: forzaonline.gr
Ανεβαίνει κι άλλο ο ΠΑΟΚ! (pics)

Αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει ακόμα πιο πολύ ο Δικέφαλος στις βαθμολογίες της UEFA, καθώς παραμένει αήττητος στην διοργάνωση από τον Β' προκριματικό γύρο.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 33.000 πόντους, παίρνοντας και τους 2.000 μπόνους, λόγω της πρωτιάς στον όμιλο και βρίσκεται στην 52η θέση της κατάταξης.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται πλέον μόλις 1.000 βαθμούς πίσω από τον 51ο Ολυμπιακό και μόλις 1.500 από την 50άδα, στην οποία βρίσκεται η Γιούνγκ Μπόις.

Χαρακτηριστικό επίσης της εξαιρετικής φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας του ΠΑΟΚ είναι επίσης το γεγονός πως αν ο Δικέφαλος επικρατήσει της Ελσίνκι στην Τούμπα, τότε θα φτάσει τους βαθμούς που είχε μαζέψει ολόκληρη την σεζόν 2021/22, όταν και είχε φτάσει στην οκτάδα του UEFA Europa Conference League.

Όσον αφορά την φετινή βαθμολογία της UEFA, ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει τους 13.000 πόντους και βρίσκεται στην 17η θέση σε ολόκληρη την Ευρώπη και κυνηγάει από πάνω του ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Αταλάντα, η Λεβερκούζεν και η Μπαρτσελόνα!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες με τους πίνακες της UEFA. Στην πρώτη φωτογραφία η συνολική βαθμολογία και στην δεύτερη η βαθμολογία της σεζόν 2023/24:

Διαβάστε ακόμη...