Μάρκος Αντόνιο: «Επιτέλους είμαι υγιής, ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ για την στήριξη»

Από sdna.gr: Απόλυτα υγιής και ευγνώμων στον ΠΑΟΚ για τη στήριξή του δήλωσει Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος ακολούθησε για πρώτη φορά φέτος την αποστολή του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Μάρκος Αντόνιο: «Επιτέλους είμαι υγιής, ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ για την στήριξη»

Στην κάμερα της Cosmote και μέσα από τον αγωνιστικό χώρου του Deutsche Bank Park μίλησε για πρώτη φορά ο Μάρκος Αντόνιο, ευχαριστώντας τους Θεσσαλονικείς για τη στήριξή τους στο διάστημα του τραυματισμού του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους είμαι υγιής. Σε αυτό με βοήθησε πολύ η οικογένεια μου που με στήριξε ψυχολογικά αλλά και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στο επιτελείο και είμαι χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να βοηθήσω την ομάδα».

Όσο για το αν νιώθει την «υποχρέωση» να βγάλει ασπροπρόσωπους εκείνους που τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα της αγωνιστικής του απραξίας; «Δουλεύω σκληρά πολύ για να τους ανταποδώσω την στήριξη. Από μένα εξαρτάται αυτό και πιστέψτε με πως δουλεύω σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη όλο αυτό το διάστημα προς το πρόσωπο μου. Αυτό που απομένει είναι να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...